Yhteys

♕ Vieraskirja

♛ Foorumi


Päivitykset

12.3.2014
Pari linkinvaihtoa ja foorumilla X-siivous (eli epäaktiiviset hahmot & pelaajat poistetaan)!

28.1.2014

Liittyjiä tullut muutama mukaan ja sivuja hieman päivitetty.

1.1.2014
Sivuja päivitetty kokonaisuudessaan! Hyvää uutta vuotta!
✦ Linkitysbannerit korjattu: linkit toimivat taas
✦ Kuviin kehykset ja kuvatekstit (myös linkitysbannujen koot näkyvät nyt kuvatekstillä)
✦ Liittyjiä tullut mukaan
✦ Uusia osioita Kulttuuriin: Uskonto ja Valuutta!
✦ Ylläpitäjän eli KipinWolfin nimimerkki vaihtui Kipineksi!
✦ Hahmolista sivuille

(+ Edelliset päivitykset tyhjennetty)


Korpinvarjo saatu valmiiiksi 25.4.2013. 

Maailma

Maailma

Pelipaikkana toimii Krovmere, keksitty paikka, tunnetumme maailman lintujen valtaamassa vaihtoehtoistodellisuudessa. Ihmiset katosivat keskiajan tienoilla, joten koko maailmasta ei löydy enää tätä kummallista kädellistä, eikä arkkitektuurikaan ole kehittynyt sitten kivitalojen ja linnojen jälkeen.

Tyyliltään Krovmere on siis keskiaikainen. Siellä on montaa aatelissukua, talonpoikia ja kerjäläisiä, pappeja, ruhtinaita ja kauppiaita. Tarkka säätyjako jakaa linnut alempaan ja ylempään kastiin, ja säädystään riippuen kohdellaan joko hyvin tai huonosti.

Krovmeren karttaKrovmeren kartta

 (Valkoinen osa ei ole merta! Krovmere ei ole saari. Valkoinen alue on pelialueen ulkopuolista metsää, vuoristoa yms.)

 

Maantieteellisesti Krovmere sijoittuu jonnekin Suomen tienoille, mutta luontoon on otettu reippaasti vaikutteita Isosta-Britanniasta, eikä maan historia noudata samaa kaavaa oikeiden tapahtumien kanssa.

Krovmerestä löytyy niin korpea, nummia, lehtometsiä kuin laakeita niittyjäkin. Eläinten kirjoon mahtuu susia, karhuja, peuroja, kauriita, jäniksiä, ahmoja, näätiä ja monia muita elikkoja. Lisäksi siellä on meille tuntemattomia kasveja ja yrttejä - niin parantavia kuin kuolettaviakin...

Ihmiset katosivat maailmalta kaikki salaperäisen sairauden myötä, mutta linnut eivät sitä tiedä ja ovat kehitelleet omia teorioitaan siihen liittyen.

Yksikään Korpinvarjon lintu ei ole nähnyt ihmistä omin silmin, mutta kuvista (huomioi, ettei Korpinvarjoon sijoittuvassa ajassa ole valokuvia, piirrokset ja maalaukset voivat olla hyvinkin keskiaikaisella tyylillä työstettyjä) ne ovat saaneet suuntaa, miltä nämä Sulattomat ovat näyttäneet vielä kun asuttivat maapalloa.

Ihmisiltä on jäänyt jälkeensä monenmoista tavaraa, joita linnut ovat oppineet hyödyntämään omiin käyttöihinsä.