Yhteys

♕ Vieraskirja

♛ Foorumi


Päivitykset

12.3.2014
Pari linkinvaihtoa ja foorumilla X-siivous (eli epäaktiiviset hahmot & pelaajat poistetaan)!

28.1.2014

Liittyjiä tullut muutama mukaan ja sivuja hieman päivitetty.

1.1.2014
Sivuja päivitetty kokonaisuudessaan! Hyvää uutta vuotta!
✦ Linkitysbannerit korjattu: linkit toimivat taas
✦ Kuviin kehykset ja kuvatekstit (myös linkitysbannujen koot näkyvät nyt kuvatekstillä)
✦ Liittyjiä tullut mukaan
✦ Uusia osioita Kulttuuriin: Uskonto ja Valuutta!
✦ Ylläpitäjän eli KipinWolfin nimimerkki vaihtui Kipineksi!
✦ Hahmolista sivuille

(+ Edelliset päivitykset tyhjennetty)


Korpinvarjo saatu valmiiiksi 25.4.2013. 

Taidot

Kirjoitustaito


Korpinvarjossa lintujen on mahdollista oppia kirjoitustaitoa. Linnut ottavat yksinkertaisesti (yleensä) mustekynän jalkaansa ja kirjoittavat sillä jollekin paperille. Korpinvarjossa lintujen jalat toimivat pitkälti samalla tavalla, kuin ihmisen kädet. Niillä voi siis kirjoittaa ja piirtää, maalata ja soittaa vaikka soittimiakin, jos ne eivät vaadi kauheasti voimaa.

Kirkon ikkuna, hahmo: AmnonKirkon ikkuna, hahmo: Amnon

Kirjoitustaitoa opetetaan pääsääntöisesti vain koulussa. Siellä aloitetaan aakkosista, edetään sanoihin ja lopuksi lauseisiin. Kirjaimet ovat samat kuin meilläkin ja sanat samaten.


Lintujen on mahdollista osata tehdä maalia luonnosta hankittujen väriaineiden ja muiden ainesten sekoituksesta, ja maalata pensselillä. 
Kirjoittamiseen käytetään sulkakyniä ja mustekyniä, joita ihmisiltä on jäänyt. Tietenkin voi käyttää myös mielikuvitustaan ja piirtää vaikkapa hiilellä.

Kirjoitustaito on peräisin ihmisten jättämistä kirjoista, joten kielikin on sama. Ihmisten kirjoja kuitenkin harvemmin luetaan.


Soittaminen
 

Linnut voivat mahdollisesti omistaa jonkinlaisen soittiminen. Se voi olla jokin kielisoitin, sillä puhallin- tai lyömäsoitinta olisi hankala linnun soittaa. Soittaessaan kielisoitinta lintu käyttää suurinpiirtein samalla lailla jalkojaan kuin ihminen käsiään. Soittaminen voi olla kuitenkin hidastempoisempaa, jos toinen jalka on tukijalkana. Voihan lintu kuitenkin vaikka lentää samalla ja rämpyttää kieliä miten kerkiää, mutta vauhdikas musiikki on vaikeampi tuottaa. Lintu voi myös käyttää nokkaansa soittaessaan, jos se ei vaikka aio laulaa samalla.

Lienee sanomattakin selvää, ettei Krovmeressä tunneta mitään nykyajan popituksia.