Yhteys

♕ Vieraskirja

♛ Foorumi


Päivitykset

12.3.2014
Pari linkinvaihtoa ja foorumilla X-siivous (eli epäaktiiviset hahmot & pelaajat poistetaan)!

28.1.2014

Liittyjiä tullut muutama mukaan ja sivuja hieman päivitetty.

1.1.2014
Sivuja päivitetty kokonaisuudessaan! Hyvää uutta vuotta!
✦ Linkitysbannerit korjattu: linkit toimivat taas
✦ Kuviin kehykset ja kuvatekstit (myös linkitysbannujen koot näkyvät nyt kuvatekstillä)
✦ Liittyjiä tullut mukaan
✦ Uusia osioita Kulttuuriin: Uskonto ja Valuutta!
✦ Ylläpitäjän eli KipinWolfin nimimerkki vaihtui Kipineksi!
✦ Hahmolista sivuille

(+ Edelliset päivitykset tyhjennetty)


Korpinvarjo saatu valmiiiksi 25.4.2013. 

Kulttuuri

Kulttuuri

Krovmeren lintujen kulttuuri on muovautunut pitkän ajan saatossa ihmisten katoamisen jälkeen, ja siihen on vaikuttanut niin ihmisiltä jälkeen jääneet kirjat ja taiteet, kuin korppienkin tuomat tyylit.

Alemman säädyn keskuudessa on erilaista meininkiä kuin ylemmän säädyn, ja käyttäytymisensäpuolesta osataan kyllä kertoa, onko kyseessä pahainen Reunakylän talonpoika, vai Linnakylän aatelisto.

Krovmereläisillä on montaa tarua ja tarinaa, jotka ovat kulkeutuneet perheeltä toiselle, mutta ainoastaan korppien uskontoa suodaan pitää oikeana, ja vääräoppijoita katsotaan pahasti.

 

Säätyjako on ennen korppienkin tuomaa kulttuuria ollut olemassa, mutta se on ollut vain suuntaa antavaa.
 

Korppien ylimielisyys johtaa juonensa mitä luultavimmin heidän luomistarustaan, jossa kunnioitettu Maan, Meren ja Taivaan luoja Ylikorppi nimitti korpit Valituikseen. He ovat oikeuttaneet itsensä hallita maailmaa ja Ylikorpin käskyä kuuliaisesti noudattaen he tekevätkin niin.

Ehkäpä luomistarun perimmäinen tarkoitus hävisi aikojen saatossa, mutta se on ainakin korppien perusteltu syy miksi juuri he ovat oikeutetusti ylhäisessä asemassa ja miksi juuri heidän tulee (tässä tapauksessa) Krovmereä hallita.

Korppien raakuus on kehittynyt pienestä kurinpidosta tarkkaan järjestyksenvalvomiseen ja julmaan hallitsemistyyliin. Heidän valtansa on näkynyt muuallakin maailmassa, mutta toistaiseksi korppien ruhtinaskunta on vasta kasvamassa.


Historia

Krovmeressä oli hyvin erilaista monia monia vuosia sitten. Kaikista ensimmäiset kulttuurit loivat Maalla elävät petoeläimet, sudet, jotka edelleenkin ovat Krovmeren alkuasukkaita. Ei ole tietoa kuinka kauan nämä mystiset pedot ovat eläneet Krovmeressä ja oliko niillä paikalle täysin erilainen nimi joskus monia vuosisatoja sitten, mutta ne tunnetaan salaperäisistä tavoistaan ja erikoisesta kielestään, jota vain harva saattaa taitaa.


Ihmiset saapuivat myöskin kauan sitten. Ei ole tarkkaa tietoa milloin ne saapuivat tai milloin ne lähtivät, mutta ne jättivät itsestään pysyvän merkin Krovmereen. Ihmiset rakensivat linnan ja muut rakennukset, toivat kirjat ja kuvat sekä aarteet; kullan, sormukset, kruunut, kolikot ja muut linnun silmää kiehtovat esineet. Ne jättivät paljon tavaroita linnuille myöhemmin käytettäväksi, mutta katosivat sitten salaperäisen sairauden iskettyä. Sairaus sai vain ihmisen oireilemaan, joten muu eläimistö jäi kertomaan eteenpäin Krovmeren tarinaa. Sudet tietävät etäisesti tänäpäivänä koko Krovmeren historian, mutta pitävät suunsa tiukasti supussa.

Niin ihminen katosi Krovmerestä.

Lintujen kulttuuri alkoi kehittyä ja lintupopulaatio kasvaa. Pian oli ihmisten vanhat asunnot asutettu ja unohdetut tavarat otettu käyttöön.
Rauha kesti jonkin aikaa, mutta se muuttui. Korpit saapuivat Krovmereen ja toivat mukanaan kulttuurinsa, uskontonsa ja julmat tapansa. Senaikainen ruhtinas Geoffroi von Chruelm toi mukanaan armeijansa ja niin alkoi korppien kauhistuttava hallintokausi. Muutama vuosikymmen kului ja valtaan astui Rioghnan, joka nytkin toimii Krovmeren ruhtinaana.

Ruhtinaan linnaRuhtinaan linna