Yhteys

♕ Vieraskirja

♛ Foorumi


Päivitykset

12.3.2014
Pari linkinvaihtoa ja foorumilla X-siivous (eli epäaktiiviset hahmot & pelaajat poistetaan)!

28.1.2014

Liittyjiä tullut muutama mukaan ja sivuja hieman päivitetty.

1.1.2014
Sivuja päivitetty kokonaisuudessaan! Hyvää uutta vuotta!
✦ Linkitysbannerit korjattu: linkit toimivat taas
✦ Kuviin kehykset ja kuvatekstit (myös linkitysbannujen koot näkyvät nyt kuvatekstillä)
✦ Liittyjiä tullut mukaan
✦ Uusia osioita Kulttuuriin: Uskonto ja Valuutta!
✦ Ylläpitäjän eli KipinWolfin nimimerkki vaihtui Kipineksi!
✦ Hahmolista sivuille

(+ Edelliset päivitykset tyhjennetty)


Korpinvarjo saatu valmiiiksi 25.4.2013. 

Lajit

Lajit

Korpinvarjossa pelataan linnuilla. Varislintupopulaa on Krovmeressä ehkä eniten, mutta Korpinvarjossa voit pelata myös muilla lintulajeilla. Niiden tulee kuitenkin sopeutua Krovmeren ilmastoon, eli et voi pelata papukaijalla tai undulaatilla. Liian tarkkaa ei ole kuitenkaan, onhan tämä vain roolipeliä.


"Saalis"linnuilla, eli talitiaisilla ja sen sellaisilla pienenpienillä pikkulinnuilla ei myöskään välttämättä suositella pelaamista, sillä sellaisen voi korppi helposti käydä napsimassa ruuakseen…Suuret petolinnut, kuten pöllöt, haukat ja kotkat herättävät ruhtinaan joukoissa varautuneisuutta, joten jos hahmosi on suuri lintu (= mahdollinen vaara), siihen voidaan suhtautua hyvinkin tarkkaavaisesti ja sitä pidetään silmällä.

 

Varislinnut ovat kaikkiruokaisia, eli ne voivat syödä yhtä hyvin esimerkiksi lihaa kuin marjojakin. Yleensä ne vierailevat haaskoilla, eivätkä metsästä kovinkaan suuria saaliita. Päästäiset ja pikkulinnut sun muut ovat yleistä saalista, mutta suurikokoinen korppi voi vaikka saada pienen jäniksenkin kiinni, jos sitä oikein lykästää.

Kun teet hahmoa, etsi hieman tietoa lajista. Pääosin siitä, mitä se syö.

Risteytykset ovat ainoastaan sallittuja, jos kaksi eri lajia saavat poikasia peleissä! Mitkään mahdottomuudet eivät ole tietenkään sallittuja, mutta fantasian nimissä esimerkiksi harakan ja variksen risteytys on Korpinvarjossa mahdollista.